Riskittömämpi tyhy-päivä

Koronan aikana järjestämme riskittömämpiä tyhy-päiviä ulkoliikunnan merkeissä, jolloin tartuntariski on mahdollisimman pieni.

Itämeri-ryhmäsuunnistus, City-suunnistus, Petanque-turnaus, Frisbeegolf-opetus, Hehku Olympics, ohjattu luontokävely, eMTB-Tours (sähköavusteinen maastopyörä) voidaan järjestää Keskuspuistossa, Nuuksiossa, Suomenlinnassa ja eri puolilla pk-seutua.

PYSTYMME JÄRJESTÄMÄÄN TAPAHTUMAT NOPEASTI, MUUTAMAN PÄIVÄN TOIMITUSAJALLA.

Ota yhteyttä tästä ja suunnitellaan teille uusi riskittömämpi tyhy-päivä!

Itämeri-suunnistus tai ryhmäsuunnistus Keskuspuistossa, Suomenlinnassa, muualla pk-seudulla max 3-5 henkilön ryhmissä

Itämeri-suunnistuksessa rastit ja tehtävät liittyvät Itämeren suojeluun. Suunnistus on liikunnallinen ja hauska tapa oppia ja saada lisätietoja luonnonsuojelusta ja Itämeren tilasta. Reitti kulkee rantojen tuntumassa ja siihen voidaan sisällyttää vaikkapa eri silakkatuotteiden tasting-rasti Vanhaan Kauppahalliin.

Hehku Olympics ulkoliikunta

Hehku Olympics on leikkimielinen 10-Ottelu, joka voidaan vetää missä tahansa n 30-50 m hiekka- tai nurmikentällä. Rastit tarkkuutta ja ketteryyttä vaativia, ja ne sopivat kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Yhteistyöllä ryhmä saa parhaan lopputuloksen. Kisaillaan 3-5 henkilön ryhmissä.

Ohjattu luontokävely Nuuksiossa tai ohjattu juoksulenkki Keskuspuistossa

Opastettu luontoretki Vanhankaupungin tai Laajalahden lintutorneille, tai Nuuksion ja Keskuspuiston poluille. Reitit voidaan kävellä tai liikutaan juosten asiakkaan toiveiden mukaan.

s