salmisaaren liikuntakeskus

Salmisaaren liikuntakeskus on turvallinen ja monipuolinen tapahtumapaikka järjestää tyhy-päivä, tyky-päivä, liikuntapäivä, pikkujoulut tai kickoff -tapahtumat. Kaikki aktiviteetit ovat erillään muista tiloista, joten lajeja voi kokeilla oman tiimin ja henkilöstön kanssa turvallisesti!

Käytössä on useita eri kokoustiloja, joista suurin Loistosali on jopa 200 hengelle. Keskuksesta löytyy myös useita saunoja, sekä täydellinen catering-palvelu (Loisto Catering Oy). Biitsillä, keilahallissa ja BigHouse Cafessa  on anniskeluoikeudet ja saunoille asiakas voi toimittaa omat juomat.

Ulkoliikuntaan on myös loistavat puitteet lähiympäristössä: Itämeri-ryhmäsuunnistus, Helsinki Adventure tiimikisa, Hehku Olympics, kiertokäynnit ent. Lapinlahden sairaala-alueelle tai Kaapelitehtaan toimijoihin ovat muutaman sadan metrin säteellä liikuntakeskuksesta.

Salmisaaren Liikuntakeskus sijaitsee Ruoholahdessa, Energiakatu 3, 00180 Helsinki. Kuljetus voidaan järjestää suoraan työpaikalta Salmisaareen.  Oma auto mahdollista jättää maksulliseen Salmiparkkiin. Suosittelemme saapumista julkisilla / taxilla.

Liikunnallisia aktiviteettejä viidessä kerroksessa

Pelaa beach volleyta kolmella hiekkakentällä 26 asteen lämmössä, tai kamppaile kavereitasi vastaan Megazone lasersodassa. Käytössäsi on myös 300 ja 700 m2 jumppasalit, tanssistudiot sekä Elixia kuntokeskus. Viihdekeilahallissa voit keilata, kokeilla jousiammuntaa, ajaa ralli-simulaattorilla, pelata biljardia, dartsia tai pöytäfudista. Salmisaaren liikuntakeskuksessa sijaitsee myös pohjoismaiden laajin seinäkiipeilyareena, jossa pääset kokeilemaan kiipeilyä turvallisesti ohjaajan opastuksella.

Liikunnallinen kokous / tyhy-päivä

Räätälöimme haluamasi kokouspaketin tai yrityksenne tyhy-päivän, virkistyspäivän tai liikuntapäivän. Paketti voi sisältää esim. kokoustilat, AV-laitteet, ruokailut ja aktiviteetit sekä saunomisen.

Soita 0500447240 tai ota yhteyttä tästä ja pyydä tarjous!

Loistosali liikuntakeskuskuksen 4.krs

Kokouspaketti Salmisaaren liikuntakeskus

Esimerkki kokouspäivän sisällöstä:

08.30 Aamupala/oma kokous (useita eri kokoisia kokoustiloja. Käytössä myös Technopoliksen kokoustilat)

12.00 Lounas

13.00 Oma kokous jatkuu

14.30 Iltapäiväkahvit

15.00 Liikunta-aktiviteetit, valitaan 2-3 sopivaa vaihtoehtoa: Seinäkiipeily, beach volley, keilaus, golf-simulaattori, Prison Island vankilaseikkailu, Elixia ryhmäliikunta, jooga, Megazone, Salmisaari Games, Hehku Olympics, Rogain ryhmäsuunnistus, opastettu kierros Lapinlahden sairaalaan jne.

17.00 Sauna

19.00 Illallinen Loistosalissa, saunakabinetti tai kokoustila 

Balance lihastasapainojumppa

Salmisaaren liikuntakeskuksen aktiviteetit

Olemme järjestäneet Salmisaaren liikuntakeskuksessa satoja tapahtumia yli 10 vuoden kokemuksella. Kerro montako henkilöä on osallistumassa ja paljonko liikuntaan on varattu aikaa, niin annamme sinulle nopeasti tarjouksen josta näet eri lajien, kokoustilojen ja ruokailujen hinnat.

Tarvittaessa myös kuljetus työpaikalta Salmisaareen onnistuu. Ilmoittautumiset hoidetaan Lyyti.fi-linkin kautta. Me hoidamme kokous- ja ruokailutilojen, aktiviteettien sekä saunojen varaamiset. Tapahtumaisäntä huolehtii koko tilaisuuden ajan, että kaikki toimii kuten on sovittu. Päivään on mahdollista sisällyttää myös ulkoliikuntaa ja hyvinvointiluentoja – omien toiveiden mukaan!

Prison Island vankilaseikkailu

Tarkoituksena selvittää määräajassa mahdollisimman monta selliä. Selleissä (28 erilaista) on erilaisia taitoa, ketteryyttä tai nokkeluutta vaativia tehtäviä, jotka tulee selvittää 2-3 minuutin aikana. Kun tiimi (2-4 hlöä) ratkaisee tehtävän, joukkueen pisteet kirjautuvat automaattisesti tulostaululle. Eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa. Pelin kesto 60, 90 tai 120 minuuttia.

 • Sopii kaikille
 • Ryhmäkoko 10 -70 henkilöä
 • 3-4 hlön ryhmissä ratkaistaan erilaisia pulmatehtäviä ja edetään sellistä toiseen
 • Ei vaadi erillisiä liikuntavarusteita
 • Big House Cafe:ssa voit nauttia pelin jälkeen juomia, tai syödä kunnolla. Kts menut bighouse.cafe

Ohjattu seinäkiipeilykokeilu

 • Kesto 60 tai 90 min/ryhmä
 • Ryhmäkoko 5-30 henkeä
 • Pohjoismaiden suurin kiipeilyareena

CrossFit

 • CrossFit -sali liikuntakeskuksen 3.krs on tilava yli 400 m2 monipuolinen harjoittelukeskus.  CrossFit -kokeilutunnilla saat hyvin käsityksen mitä harjoitteita huippusuosittu CrossFit sisältää.  Kokeilutunnille voi osallistua kaikki aloittelijoista lajin harrastajiin.
kiipeilyareena
CrossFit tutustumistunti
Beach volley turnaus kolmella kentällä

Beach volley

 • Kesto 60 tai 90 min
 • Ryhmäkoko 4-40 henkeä
 • 3 biitsikenttää, voidaan pelata myös rantafutista, KinBall-turnaus tai muita rantapelejä
 • Hallin lämpötila 26 astetta
 • Biitsibaarissa anniskeluoikeudet
 • Sauna sisältyy hintaan

Megazone -lasersota

 • Kesto 30/60 minuuttia
 • Ryhmäkoko 10-33 pelaajaa
 • laseraseiden kanssa liikutaan sokkeloisella peliareenalla ja yritetään osua toisen joukkueen pelaajiin. Kun saat osuman valoliiviin, niin olet muutaman sekunnin “pelikyvytön” ja sitten peli taas jatkuu. Eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa. Megazone on täysin vaaraton ja se sopii kaiken ikäisille.

Skillzym-liikuntahalli

Alustana jaloille miellyttävä joustomatto, isoja pyramidipatjoja ja pehmusteita. Sopiva ryhmäkoko max 100 henkeä.

 • Stunt-jumppa: opetellaan tekemään ihmispyramidi yhdessä työkavereiden kanssa. Samalla opitaan kehonhallintaa hauskalla tavalla.
 • Hehku Olympics -leikkimielinen 10-ottelu 4-6 henkilön joukkueissa.
 • Asahi-hengitysjooga: sopii kaikille, mainio taukojumppa esim. kokouksen väliin. Ei vaadi erillisiä varusteita.
 • Balance-lihastasapainojumppa: tunnilla kerrataan nuorena opittuja liikunnan perustaitoja uudella hauskalla tavalla.
Team Building

Stilldancing tanssisali

Uusi tanssisali avattu huhtikuussa liikuntakeskuksen 1.kerrokseen.  Salsan alkeistunnilla pääset helposti alkuun uudessa tanssiharrastuksessa!

Kuntonyrkkeily / Kuntopotkunyrkkeily (myös ulkona)

Ammattivalmentajan johdolla opetellaan tekniikkaa, iskuja ja potkuja.  Tunti on täysin turvallinen ja kenellekään ei tule knock-out:ia.  Loistava tunti jos hartiat ja niska jumissa ja haluaa hien pintaan treenin aikana.

Kuntonyrkkeily

Viihdekeilahalli Salmisaari Games

Salmisaari Games on joukkuekisa, jossa työtovereista otetaan mittaa. Lajeina ovat esimerkiksi pöytäfudis, jousi- tai infrapuna-ammunta, keilaus ja simulaattori-golf. Kyseessä on leikkimielinen kisailu, joka järjestetään monipuolisessa viihdekeilahallissa.

Mitään erityistä liikuntavarustusta ei tarvita, vaan voit osallistua normaaleissa arkivaatteissa. Salmisaari Games sopii mainiosti kaiken ikäisille osallistujille. 

 • Ryhmäkoko max 100 henkilöä / tunti
 • Viihdekeilahallissa voidaan järjestää myös pikkujoulut max 150 hengelle.
 • Tilassa anniskeluoikeudet
 • Kesto 1 – 2 tuntia
 • Ruokailumahdollisuus

Salmisaari Gamesissa seuraavat lajit vapaassa käytössä:

 • Hohtokeilailu
 • Rallisimulaattorit
 • Pöytäpelejä
 • Golf-simulaattori
 • Xbox Kinetic
 • Jousiammunta (erillinen kustannus)
 • 2 biljardipöytää
 • Infrapuna-ammunta
 • Reaktiopelejä
liikuntapaiva kuva

Elixia-kuntokeskus

Elixia-kuntokeskuksessa järjestetään henkilöstölle oma ryhmäliikuntatunti. Valittavana koko Elixia ryhmäliikuntavalikoima. Saunaosastolla normaalin saunan lisäksi infrapuna- ja höyrysauna.

 • Ryhmäkoko 15–70 henkeä
 • Omatoiminen kuntosali käytössä

Hehku Olympics -leikkimielinen 10-ottelu

Leikkimielinen tiimikisailu, jossa 4-6 henkilön joukkueissa kisaillaan erilaisissa tarkkuutta ja tasapainoa vaativissa lajeissa.  Pelipaikkana 4.kerroksen jumppasalit.

lajeina mm. pesäpallon tarkkuslyönti, frisbeegolf, pallopujottelu, golf-darts, petanque-keilaus, tarkkuusheittoja erilaisilla pelivälineillä.  Sopii kaikille, max osallistujamäärä n. 60 henkilöä.  Kesto 60-90 min.

Itämeri-ryhmäsuunnistus

Rogaining-suunnistus järjestetään Salmisaaren ympäristössä tai muualla pk-seudulla. Itämeri-ryhmäsuunnistuksessa liikutaan kävellen ja etsitään mahdollisimman monta rastia määräajassa 3-6 hlön ryhmissä. Rasteilla kysymyksiä ja tehtäviä jotka liittyvät Itämereen ja sen suojeluun. Hauskana ulkoliikuntana Itämeri -ryhmäsuunnistus parantaa ryhmän yhteistyötä. Kesto noin 2 tuntia.

.

Asahi-hengitysjooga tai balance lihastasapainojumppa

Hengitysjooga voidaan järjestää esimerkiksi kokouksen välissä taukoliikunnaksi. Asahi-jooga pistää veren kiertämään hartia- ja niskalihaksissa, ja se sopii sekä miehille että naisille. Et tarvitse aikaisempaa joogakokemusta. Jooga voidaan järjestää myös yrityksen omissa tiloissa tai ulkona.

 • Ryhmäkoko 5–100 henkeä

OioPro toiminnallinen taukoliikuntaluento

OioPro -taukoliikuntalueno opit tekemään 2-3 minuutin mikrotaukoliikkeitä, joiden avulla voit työpäivän aikana virkistää kehoasi ja rentouttaa niska- ja hartialihaksia. Tunnilla opetellaan muutama hyväksi todettu harjoitus. Ei vaadi erillisiä liikuntavarusteita.

Pyydä tarjous tästä tai soita 0500447240

FAQ

Miten ja millä liikuntakeskukseen pääsee?

Metro: Ruoholahden asemalta Itälahdenkadun yli S-marketin vierestä Porkkalankadulle. Porkkalankadun yli Kemiran ja Holiday Inn pihan läpi suoraan uuteen liittymään, josta matkaa liikuntakeskukseen 150 m.

Bussi: Metroasemalta ajaa non-stop bussit suoraan Tallberginkadulle, josta 50 m kävely liikuntakeskukseen.

Ratikka: Jää Ruoholahdessa pois kyydistä – Tallberginkatu (käräjäoikeuden vierestä) – 150 m liikuntakeskus

Oma auto: Aja Länsiväylältä Ruoholahden liittymästä alas – oikealle n. 30 m – oikealle Tecnopoliksen alakertaan (Salmiparkki) tai Porkkalankatu – Tallberginkatu 150 m – oikealle Salmiparkki.

HUOM! Suosittelemme käyttämään Salmiparkkia, jonne ajetaan Tallberginkadulta tai Teknopoliksen alle Energiakadulta. Liikuntakeskuksen edustalla maksullinen parkkialue.  Maksu Taskuparkki -sovelluksella

Peseytymismahdollisuuksia?

K1-kerroksessa on kiipeilyn pukuhuoneet ja suihkut, pukuhuoneissa on myös lukollisia tallelokeroita. 2. kerroksessa on yleiset pukuhuonetilat, joissa pienet lukolliset tallelokerot. Talossa on myös useita saunoja: ,Loistosauna ylin 4.krs, Elixian oma saunaosasto, Beach volley -areenan saunaosasto ja toisessa kerroksessa sijaitsevat saunatilat. Lisätietoja numerosta 0500 447240.

Miten ruokailu on järjestetty?

Talossa on oma catering-yritys (Loisto Oy) ja Big House Cafe -ravintola

Onko talossa kokoustiloja?

Pystymme järjestämään jopa 15 ryhmätyötilaa ympäri rakennusta.

Fläppitaulut/AV-laitteet?

Tarvittaessa kokoustiloihin saadaan sekä fläppitauluja että AV-välineistöä.

Pyyhkeet?

Beach volley -areenalta ja Loisto -edustussaunalta on mahdollista vuokrata pyyhkeitä, mutta siitä on sovittava erikseen.

Omat juomat?

Asiakas voi toimittaa omat juomat Loistosaunaan. Viihdekeilahallissa, beach volley -areenan yhteydessä sijaitsevassa Biitsibaarissa ja Big House Cafe:ssa 2.krs anniskeluoikeudet.

Yhteiskuljetus Salmisaaren liikuntakeskukseen?

Asiakkaan niin halutessa järjestämme bussikuljetkset liikuntakeskukseen.

Vaatetus ja muu varustus?

 • Beach volley -areenalla oikea varustus on T-paita ja shortsit, muuten avojaloin.
 • Megazonessa T-paita, verkkarit ja lenkkarit.
 • Kiipeilyssä T-paita ja verkkarit, kengät saat talon puolesta.
 • Viihdekeilahallissa löysät arkivaatteet.
 • Elixiassa sisäliikuntavarustus, omat peseytymisvälineet
 • Prison Island rento sisävaatetus

Pyydä tarjous tästä tai soita 0500447240

Salmisaaren liikuntakeskus

Salmisaaren liikuntakeskus