Hehkutuotanto Oy

Opastetut kiertokäynnit ja työpajat

Opastetut kiertokäynnit ja työpajat osana tyhy-päivää

Liikuntapalvelujen lisäksi järjestämme opastettuja kiertokäyntejä eri ympäristöissä:

  • Lapinlahden sairaala-alue
  • Taidesuunnistus, tutustu julkiseen taiteeseen taideohjaajan johdolla
  • Kaapelitehdas
  • Suomenlinna
  • Ooppera
  • Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha
  • Lasipalatsi
  • Ateneum, Kiasma
  • Mannerheim-museo

Työhyvinvointipäivä voi näyttää esimerkiksi tältä:

Helsinki Adventure -seikkailu, jossa liikutaan kävellen 3–6 henkilön ryhmissä ja etsitään rasteja keskusta- alueelta patsaiden, taideteosten ja merkittävien monumenttien lähistöltä.

Helsinki Adventure -seikkailu sopii kaikille keleille ja jokaiseen vuodenaikaan.  Lähtö ja maali voivat olla eri paikoissa.  Soveltuu parhaiten 20–200 henkilön ryhmille. 

Helsinki kaupunkisuunnistus
Liikutaan kävellen 3–6 henkilön ryhmissä ja etsitään rasteja ja ratkaistaan tehtäviä keskusta-alueella tai vaikkapa Suomenlinnassa.

Hehku Olympics on leikkimielinen 10-ottelu. Kisaillaan 4-6 hlön joukkueissa erilaisissa helpoissa tarkkuusheitoissa, tarkkuuspotkuissa ja tasapainoa vaativissa lajeissa. Voidaan järjestää missä tahansa hiekka-tai nurmialueella, tai sisätiloissa Salmisaaren liikuntakeskuksessa.

Meistä sanottua

Kiitos Matille Hehkutuotantoon hienosti “avaimet käteen” -periaatteella järjestetystä Kalasataman terveysaseman tyhy-päivästä!

Sanna Salmela

Järjestin 8.11.2019 Hehkutuotannon kanssa tyhy-päivän n. 140 henkilölle. Sain tämän “avaimet käteen” -periaatteella. Kaikki sujui sähköpostitse alusta saakka erittäin hyvin. Kokousosuus Orionin elokuvateatterissa oli näin isolle porukalle erittäin passeli. Isolta skriiniltä oli helppo takaosastakin seurata esityksiä. Tyhy-osuudeksi olimme valinneet Asahi joogan (järjestyi Orionin tiloissa), Lapilahden historiakierros oppaan kera (oli kuulemma erittäin onnistunut ja vaikuttava), City-suunnistus, joka myös onnistui mukavasti vähän sateisesta kelistä huolimatta. Vahva suositus. Kiitos Matille Hehkutuotantoon hienosti “avaimet käteen” -periaatteella järjestetystä Kalasataman terveysaseman tyhy-päivästä.

Hei Matti, kiitos virkistyspäivän onnistuneista järjestelyistä ja ohjelmasta sekä osallistujalistasta!

Maire Kokko Opetushallitus

Moikka, minullekin tuli viestiä, että porukka oli tykännyt kovasti päivästä joten hieno homma ja kiitokset yhteistyöstä!

Minna Vuorinen Kojamo Oyj

Hyvä homma, että suunnistus sujui sateesta huolimatta – kahvien tarjoaminen ja SUP-lahjakortti oli tosi hyvä vastaanotto ja luo fiilistä hyvästä yhteistyöstä, kiitos! Ne, missä itse olimme, sujui hienosti ja ihmiset olivat oikein tyytyväisiä näistä kulttuurikohteista – vähän vaihtelua kun aiemmin Kansallispäivä on ollut hyvin liikuntapainotteinen, 390 on ilmoittautuneiden määrä.

Tanja Kahra Helsingin kaupunkikanslia