Helsinki kaupunkiseikkailu on hauska tiimikisa, jossa liikutaan kävellen 3-6 henkilön joukkueissa ja ratkaistaan rasteilla olevia tehtäviä, tai ratkaistaan rasteilla olevista kirjaimista muodostuva sana. Kaupunkiseikkailu on turvallista ulkoliikuntaa.

Reitti voidaan suunnitella minne tahansa pääkaupunkiseudulla välttäen ruuhkaisia alueita ja teitä, jolloin tartuntariski mahdollisimman pieni.

Lähtö ja maali voivat sijaita eri paikoissa. Lähtö esim. työpaikalta ja maali vaikkapa Suomenlinnassa, tai jollain kesäterassilla tai ravintolassa.

Seikkailun kesto n. 90–120 min reitistä riippuen.

Tehtävärastilta toiselle liikkuminen tapahtuu seikkailukisoista tutulla rogain -menetelmällä, eli jokainen joukkue päättää itse missä järjestyksessä etsii rastit.

UUTUUS: Puzzle Adventure

Etsi kuvan kaikki palaset, laita sanavihjeet oikeaan järjestykseen ja ratkaise kuvan arvoitus!

Lähtöpaikassa ryhmä saa kartan ja vihjeet joiden perusteella pitää löytää kaikki kuva-arvoituksen palaset (10-12 kpl.) Ryhmä ottaa kännykällä kuvan joka palasesta ja maalissa yrittää ratkaista piirtämällä kuva/sana-arvoitus. Ryhmän tulee itse päätellä mikä on paras reitti lähdöstä maaliin. Adventure kestää n 2 tuntia reitistä riippuen. Lähtö ja maali voivat olla eri paikoissa. Tämä seikkailu vaatii hyvää päättelykykyä ja koko tiimin yhteistä panosta!

Moi Matti,

saamani palautteen perusteella porukka tykkäsi päivän ohjelmasta ja tarjoilut myös maistuivat kaikille. 

Omalta osaltani myös iso kiitos sinulle, sait hyvin kaikki meidän ripotellen tulleet toiveet otettua huomioon.

Mukavaa syksyn jatkoa!

t. Riitta

Pyydä tarjous omasta kaupunkisuunnistuksesta ja soita 0500 447240 tai lähetä sähköpostia.

City-suunnistus

20.11.2020

Hei!

Kiitos vielä ihanasta tyhy-päivästä, ohjelma oli kaikin puolin onnistunut ja piristi etätöiden ikeen alla.

Uusi Sauna oli todella mukava uusi tuttavuus, jossa oli rento tunnelma ja hyvää musiikkia. Saunan jälkeen kisailu jatkui Aliaksen ja Trivialin parissa, ja meistä pidettiin hyvää huolta niin, ettei nälkä tai jano päässyt yllättämään missään vaiheessa.  Suosittelen sekä Hehkutuotantoa että Uusi Saunaa lämpimästi!

-Miia-

Helsingin kaupunki / Tontit-yksikön päällikkö