Hehkutuotanto Oy

Helsinki kaupunkisuunnistus

Helsinki kaupunkisuunnistus

Helsinki kaupunkisuunnistus on hauska tiimikisa, jossa liikutaan kävellen 3-6 henkilön joukkueissa ja ratkaistaan rasteilla olevia tehtäviä, tai ratkaistaan rasteilla olevista kirjaimista muodostuva sana. Kielet suomi, englanti.

Lähtö ja maali voivat sijaita eri paikoissa. Lähtö esim. työpaikalta ja maali esim. jollakin kesäterassilla tai ravintolassa.

Suunnistuksen kesto n. 90–120 min reitistä riippuen, yleensä ryhmille kertyy n 10.000 askelta (6-8 km)

Tehtävärastilta toiselle liikkuminen tapahtuu seikkailukisoista tutulla rogain -menetelmällä, eli jokainen joukkue päättää itse missä järjestyksessä etsii rastit.

Pyydä tarjous omasta kaupunkisuunnistuksesta ja soita 0500 447240 tai lähetä sähköpostia.

Meistä sanottua

“Niin ja kiitos vielä onnistuneista järjestelyistä perjantaina! Kaikki viihtyivät, reitti oli oikein mukava, kivassa miljöössä ja rastit oli sijoiteltu sopivasti löydettäviksi! Kerrassaan onnistunut tilaisuus. 😊”

Suvi Salmevaara Helen Sähköverkko Oy

Moi Matti, saamani palautteen perusteella porukka tykkäsi päivän ohjelmasta ja tarjoilut myös maistuivat kaikille. Omalta osaltani myös iso kiitos sinulle, sait hyvin kaikki meidän ripotellen tulleet toiveet otettua huomioon. Mukavaa syksyn jatkoa!

Riitta

Hei! Kiitos vielä ihanasta tyhy-päivästä, ohjelma oli kaikin puolin onnistunut ja piristi etätöiden ikeen alla. Uusi Sauna oli todella mukava uusi tuttavuus, jossa oli rento tunnelma ja hyvää musiikkia. Saunan jälkeen kisailu jatkui Aliaksen ja Trivialin parissa, ja meistä pidettiin hyvää huolta niin, ettei nälkä tai jano päässyt yllättämään missään vaiheessa. Suosittelen sekä Hehkutuotantoa että Uusi Saunaa lämpimästi!

Miia Helsingin Kaupunki