Lapinlahdenpolku 8, 00180 Hki

Lapinlahden sairaala-alue on mainio paikka järjestää turvallisia tyhy-tapahtumia luonnon keskellä, vain 1 km päässä Kampin metroasemalta.  Laajalla alueella järjestämme opastettuja historiakierroksia, taidetyöpajoja ja monipuolista ulkoliikuntaa kauniissa puistossa.  Sisäpihalla on iso terassialue, jossa voi ruokailla.  Lapinlahdessa on myös 100 henkilön auditorio ja pienempiä kokoustiloja sekä sauna.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Taidetyöpajoja Lapinlahden sairaala-alueella

 
Hehku Olympics / LiikuntaBingo

 

 

“Hei Matti

Ja kiitos ensinnäkin omasta puolestani Fingon virkistyspäivän järkkäämisestä! Päivä oli mitä mainioin, keli nyt oli mitä oli 😊Kyselin henkilökunnalta palautetta päivästä ja pääsääntöisesti se oli tällaista:

  • Bingo oli todella hauska! Kesto olisi saanut olla ehkä hieman lyhyempi, mutta kokonaisuudessaan mukavaa yhdessäoloa, nauru raikasi ja kilpailuhenki kukoisti.
  • Pilates oli mukavaa, fingolaiset rakastaa joogaa ja pilatesta joten tämä osui ja upposi.
  • Piirustuskurssi oli yllätys monelle, asennoituminen oli aluksi että ”ei kiinnosta” mutta loppupeleissä olikin oikein avartavaa ja mukavaa, lisäksi pääsimme hetkeksi sisälle lämmittelemään 😃
  • Opaskierrokset saivat hyvää palautetta, mielenkiintoista tarinaa sairaalasta. Välillä oppaan ääni hieman hävisi.
  • Ruokailut oli maittavat, keitto hyvää. Varsinkin täytekakku ja iltapäivän pulla sai oikein täydet pisteet, siitä kiitokset vielä kokille! Vegaaninen ruokavalio oli mahtava juttu!
  • Päivän päätteeksi kävimme ostamassa leipomon tyhjäksi 😃 😃 😃 “

         Heli Mäki-Hakola / Fingo ry