Helsinki Adventure -tiimikisassa liikutaan 3-6 henkilön joukkueissa metrolla ja ratikalla ympäri Helsinkiä, tai koko reitti turvallisesti jalan ulkoilmassa, ja etsitään rasteja ja suoritetaan rasteilla olevia tehtäviä

Helsinki Adventures

Kuka tunnistaa juustolaadut, mihin suuntaan Aleksis Kivi katselee, mistä löytyy villisian pää, kuka maistaa inkiväärishottia tai suorittaa seinäkiipeilytehtävän? Etsi rastit ja ratkaise tehtävät, suunnittelemme reitin asiakkaan toiveiden mukaan!

Tiimikisan rakenne

Rastit ovat 1–5 pisteen arvoisia ja joukkue itse päättää mitkä rastit ja tehtävät suorittaa määräajassa. Eniten pisteitä kerännyt joukkue on voittaja. Määräajan ylityksestä tulee miinuspisteitä.

Helsinki Adventure kestää 1,5–2 tuntia reitistä riippuen. Reitti suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle erikseen toimipaikan sijainnin ja aikataulun mukaan. Yksi rasti voi olla myös lounasrasti tai juomarasti ravintolassa matkan varrella.

Helsinki Adventure voi alkaa esim. työpaikalta ja päättyä vaikka Suomenlinnaan tai muualle illanviettopaikkaan.

Helsinki Adventure -tiimikisaa järjestetään ympäri vuoden!

Hinta 30-50 eur/hlö reitistä ja rasteista riippuen. Hinta voi sis HSL:n matkakortit ja rastitehtävät (juoma-/lounasrasti laskutetaan erikseen).

Asiakkailtamme kuultua

Hej Matti, kiitos hauskasta päivästä, positiivista palautetta on tullut!

Ulrika Emmerstedt, HSY

Kiitos vielä eilisestä. Kaikki viihtyivät ja pientä kisahenkeäkin saatiin ilmaan.

Peppi Ilola, STUK

Pyydä tarjous tästä tai soita 0500 447240 ja suunnitellaan teille oma Helsinki Adventure -tiimikisa!