Hehkutuotanto Oy

Helsinki ART Adventure tiimikisa

Hauska tiimiseikkailu 4-7 henkilön ryhmissä ympäri Helsinkiä

Liikutaan kävellen, (metrolla tai ratikoilla). Jopa yli 200 henkilön ryhmille! Kaikki tehtävät ja kysymykset myös englanniksi.

Helsinki ArtAdventure -tiimikisassa liikutaan 4-7 henkilön joukkueissa ja etsitään vinkkien perusteella rasteja, vastataan kysymyksiin ja suoritetaan rasteilla olevia tehtäviä. Rastit muistomerkkien, taideteosten ja muiden merkittävien kohteiden vieressä, joten ArtAdventure on reipashenkinen sightseeing-kierros ulkomaalaisille ja ulkopaikkakuntalaisille.  Myös helsinkiläiset oppivat katsomaan kaupunkia uusin silmin!

Tiimikisan rakenne

Rastit ovat 1–6 pisteen arvoisia ja joukkue itse päättää mitkä rastit ja tehtävät suorittaa määräajassa. Eniten pisteitä kerännyt joukkue on voittaja. Määräajan ylityksestä ja vääristä vastauksista tulee miinuspisteitä.

Helsinki ArtAdventure kestää yleensä 2 tuntia. Kaikki tehtävät ja kysymykset myös englanniksi!

Löydä rastit ja ratkaise tehtäviä vinkkien perusteella

Helsinki ArtAdventure voi alkaa esim. Oodin edustalta, Narinkkatorilta, Rautatientorilta tai työpaikalta ja päättyä johonkin ravintolaan / terassille.  Voimme myös varata pöydät ruokailua varten.

Helsinki ArtAdventure -tiimikisaa järjestetään ympäri vuoden. Liikkuminen kävellen, (metrolla tai ratikoilla).

Pyydä tarjous tästä tai soita 0500 447240 ja suunnitellaan teille oma Helsinki Adventure -tiimikisa!

Meistä sanottua

Hei Matti, Iso kiitos kaikista järjestelyistä keskiviikkona. Olen saanut paljon hyvää palautetta tapahtumasta. Ihmisen ikävä toisen luo oli selvästi kova ja teki hyvää tavata kollegoja naamatusten. Mahtavaa syksyn jatkoa Sinulle!

Eija Tamminen Dell Technologies Finland

Hei Kiitos perjantain järjestelyistä ja tarjoiluista, kaikki onnistui hienosti ja hauskaa oli!

Anna-Maija Solin Rockwool Firesaffe Insulation

Moikka, “Kiitos tosi paljon! Kaikki tykkäsivät Adventuresta ja koko iltapäivästä! 😊 Suosittelen tätä kyllä kaikille ja toivottavasti se meidän joulukuinen juttu myös toteutuisi.“

Kirsti Jylhä Bayer Oy

Moikka, minullekin tuli viestiä, että porukka oli tykännyt kovasti päivästä joten hieno homma ja kiitokset yhteistyöstä!

Minna Vuorinen Kojamo Oyj

Hyvä homma, että suunnistus sujui sateesta huolimatta – kahvien tarjoaminen ja SUP-lahjakortti oli tosi hyvä vastaanotto ja luo fiilistä hyvästä yhteistyöstä, kiitos! Ne, missä itse olimme, sujui hienosti ja ihmiset olivat oikein tyytyväisiä näistä kulttuurikohteista – vähän vaihtelua kun aiemmin Kansallispäivä on ollut hyvin liikuntapainotteinen, 390 on ilmoittautuneiden määrä.

Tanja Kahra Helsingin kaupunkikanslia