Helsinki Adventure tiimikisa

Hauska tiimiseikkailu 3-6 henkilön ryhmissä ympäri Helsinkiä

Liikutaan kävellen, metrolla tai ratikoilla. Jopa yli 200 henkilön ryhmille! Kaikki tehtävät ja kysymykset myös englanniksi.

Helsinki Adventure tiimikisan voittajatiimin on helppo hymyillä!

Helsinki Adventure -tiimikisassa liikutaan 3-6 henkilön joukkueissa kävellen, tai metrolla ja ratikoilla, etsitään vinkkien perusteella rasteja, vastataan kysymyksiin ja suoritetaan rasteilla olevia tehtäviä.

Tiimikisan rakenne

Rastit ovat 1–6 pisteen arvoisia ja joukkue itse päättää mitkä rastit ja tehtävät suorittaa määräajassa. Eniten pisteitä kerännyt joukkue on voittaja. Määräajan ylityksestä tulee miinuspisteitä.

Helsinki Adventure kestää n. 2 tuntia reitistä riippuen. Kaikki tehtävät ja kysymykset myös englanniksi!

Löydä rastit ja ratkaise tehtäviä vinkkien perusteella

Helsinki Adventure voi alkaa esim. Oodin edustalta, Narinkkatorilta, Rautatientorilta tai työpaikalta ja päättyä johonkin ravintolaan / terassille tai vaikkapa Suomenlinnaan.

Helsinki Adventure -tiimikisaa järjestetään ympäri vuoden. Liikkuminen kävellen, metrolla tai ratikoilla.

Pyydä tarjous tästä tai soita 0500 447240 ja suunnitellaan teille oma Helsinki Adventure -tiimikisa!

Meistä sanottua

Hei Matti, Iso kiitos kaikista järjestelyistä keskiviikkona. Olen saanut paljon hyvää palautetta tapahtumasta. Ihmisen ikävä toisen luo oli selvästi kova ja teki hyvää tavata kollegoja naamatusten. Mahtavaa syksyn jatkoa Sinulle!

Eija Tamminen Dell Technologies Finland

Hei Kiitos perjantain järjestelyistä ja tarjoiluista, kaikki onnistui hienosti ja hauskaa oli!

Anna-Maija Solin Rockwool Firesaffe Insulation

Moikka, “Kiitos tosi paljon! Kaikki tykkäsivät Adventuresta ja koko iltapäivästä! 😊 Suosittelen tätä kyllä kaikille ja toivottavasti se meidän joulukuinen juttu myös toteutuisi.“

Kirsti Jylhä Bayer Oy

Moikka, minullekin tuli viestiä, että porukka oli tykännyt kovasti päivästä joten hieno homma ja kiitokset yhteistyöstä!

Minna Vuorinen Kojamo Oyj

Hyvä homma, että suunnistus sujui sateesta huolimatta – kahvien tarjoaminen ja SUP-lahjakortti oli tosi hyvä vastaanotto ja luo fiilistä hyvästä yhteistyöstä, kiitos! Ne, missä itse olimme, sujui hienosti ja ihmiset olivat oikein tyytyväisiä näistä kulttuurikohteista – vähän vaihtelua kun aiemmin Kansallispäivä on ollut hyvin liikuntapainotteinen, 390 on ilmoittautuneiden määrä.

Tanja Kahra Helsingin kaupunkikanslia