Ohjelmaa etänä tai livenä paikan päällä

Haluatko pienen taukokevennyksen teams- tai zoom-palaverin keskelle tai livenä palaverin päätteeksi?

Tässä muutama ohjelmavaihtoehto (kesto 30 – 120 min)

1)Sieni-/villiyrttikurssi ohjaajana biologi, luontoneuvoja Anna Nyman (myös engl.)

Tiesitkö, että Suomen luonto on täynnä kasveja, jotka tukevat hyvinvointiasi ja joista voi saada apua pikkuvaivoihin?

Maistelutuokiossa uppoudutaan villiyrttien kiehtovaan maailmaan ja opitaan, miten paljon hyödyllisiä ravintoaineita niissä on ja miten ne vaikuttavat, sekä miten helposti yrttiteesekoitusten avulla voi ylläpitää hyvinvointia.

Noin puolentoista tunnin mittainen maistelutilaisuus alkaa informatiivisella osuudella, jossa osallistujat pääsevät tutustumaan luonnon aromaattisiin ja hyvinvointia lisääviin luonnonkasveihin. Tämän jälkeen valmistamme yhdessä erilaisia teesekoituksia, jotka virkistävät, rentouttavat tai puhdistavat kehoa.

Osallistujat saavat tilaisuutta varten tarvittavat luonnonyrtit etukäteen toimitettuna ja tilaisuuden jälkeen monipuolisen tietopaketin luonnonyrttien tunnistamisesta, vaikutuksista ja käytöstä.

2)Hemmottelua villiyrteillä

Tässä työpajassa opitaan, kuinka yrttejä ja luonnollisia raaka-aineita voidaan hyödyntää kotikosmetiikan teossa ja hemmotteluhoidoissa. Tuokion aikana osallistujat oppivat yrttien vaikuttavista aineista ja vaikutuksista ihoon, sekä valmistetaan tarkoin valittuja yrttejä hyödyntäen jokaiselle sopivat jalkakylpy ja hunajainen kasvokuorinta kotiinviemisiksi tai heti käytettäväksi. Raaka-aineina hyödynnetään villiyrttejä ja puutarhasta tuttuja kuivattuja yrttejä ja kukkia sekä eteerisiä öljyjä. Työpajan jälkeen osallistujat saavat e-kirjan villiyrteistä ja niiden käytöstä ihonhoidossa.

3)Luovan piirustuksen kurssi ohjaajana kuvataidekasvattaja Tero Hytönen (myös engl.)

Teron ohjauksessa opit hahmottamaan esineiden mittasuhteita ja valon ja varjon taittumista. Tarvitset vain lyijykynän ja piirustuspaperia. Kurssi toimii etäohjauksessa mainiosti. Kesto 30-60 min. Katso lyhyt video: https://www.youtube.com/watch?v=-kYkSeVGHas&feature=emb_logo

4) PELIBOXI Kuka on firman musadiggari, kenellä on urheilutietämys MM-tasoa, kuka on tiimin sanasepittäjä?

PELIBOXI yhdistää työporukan hauskalla tavalla paikan päällä tai etänä
Juontaja Minna Kullström vetää hauskat ja kaikille tutut kisailut

-Bingo
-Musavisa
-Pubivisa
-Sanaselitys

Kisailut voidaan vetää myös joukkueissa.
Peliboxin kesto 30 – 60 minuuttia 
Nyt kaikki piilotalentit esiin ja laitetaan työaivot narikkaan vähäksi aikaa.

5) Etäjumpat

Liikunnallinen jumppatuokio katkaisee etätyöskentelyn hetkeksi ja virkistää, rentouttaa ja parantaa ryhtiä. Useita eri jumppia liikunta-alan ammattilaisen ohjauksessa. Pilates/Kehonhuolto/niska-hartia -jumppia voimme vetää myös iltaisin työpäivän jälkeen. Katso 30 sekunnin esittelyvideo tästä https://vimeo.com/manage/518169850/general

 

Haluatko lisätietoja tai tarjouksen? Klikkaa tästä tai soita 0500447240

Meistä sanottua

“Hei Matti,Kiitos vielä tiimimme puolesta, oli kiva ohjelmanumero etäpikkujouluihimme. 🙂 Kaikki kyllä tykkäsivät.“

Elina Genero Oy

“Kiitos Matti aktiivisuudesta tapahtumamme suunnittelussa. Sinusta voisi moni ottaa mallia asiakaspalveluunsa! Päädyin kuitenkin valitsemaan toisen palveluntarjoajan osittain hinta- ja osittain ohjelmallisista syistä. Tiimimme on turhan pieni monen yrityksen hinnoitteluun peilattuna. Ne, missä itse olimme, sujui hienosti ja ihmiset olivat oikein tyytyväisiä näistä kulttuurikohteista – vähän vaihtelua kun aiemmin Kansallispäivä on ollut hyvin liikuntapainotteinen, 390 on ilmoittautuneiden määrä.

Merja BOKLOK Oy