Ulkoliikunta

Ulkoliikunta

Ulkoliikuntaa voimme järjestää lähes missä tahansa pk-seudulla: Kaivopuistossa, Salmisaaren liikuntakeskuksessa, Suomenlinnassa, Tapahtumakeskus Koskenrannassa, Helsingin ja Espoon keskuspuistossa, Nuuksiossa, Paloheinässä, Pirkkolassa, Oittaalla, Pirttimäessä, Olympiastadionin ympäristössä, tai yrityksen omien tilojen ympäristössä.

Katso lyhyt video tästä.

Ulkoliikuntapahtuma sisältää aikataulusuunnittelun, tilavaraukset, ohjaajat ja tarvittavat välineet.

Helsinki Adventure -tiimikisa:

Helsinki Adventure -tiimikisassa liikutaan 3-5 henkilön joukkueissa turvallisesti jalan, tai metrolla ja ratikoilla, etsitään vinkkien perusteella rasteja ja suoritetaan rasteilla olevia tehtäviä.

Rastit ovat 1–6 pisteen arvoisia ja joukkue itse päättää mitkä rastit ja tehtävät suorittaa määräajassa. Eniten pisteitä kerännyt joukkue on voittaja. Määräajan ylityksestä tulee miinuspisteitä.

Helsinki Adventure kestää 1,5–2 tuntia reitistä riippuen.

Hehku Olympics 8-10 lajin joukkuekisa, jossa ryhmät kisailevat “leikkimielisesti” esim. frisbeen tarkkuusheitossa, tarkkuspotkuissa, pallon kuljetuksessa, Padel-keilailussa, sukkulatikan tarkkuusheitossa, petanquessa, tikanheitossa, softpesäpallon tarkkuuslyönnissä ym. joihin kaikki voivat osallistua. Kesto 1- 2 tuntia. Sopiva osallistujamäärä n. 20-200 henkilöä.

Sieni-/villiyrttikurssi Anna Nyman, biologi, sieni- ja luontoneuvoja ohjaa sieni-/villiyrttiretken, jonka aikana osallistujat saavat tutusta yleisimpiin ruokasieniin, niiden näköislajeihin ja yleisimpiin myrkkysieniin. Retken aikana kuulijat oppivat, mistä sieniä/villiyrttejä kannattaa lähteä etsimään, mihin vuoden aikaan ja kuinka valmistaa herkullisia ruokia. Retkellä tutkitaan ruokasienten lisäksi lääkinnällisiä kääpiä. Retki voidaan järjestää osallistujien haluamassa metsässä Uudellamaalla. Osallistujat saavat retken jälkeen sähköpostiinsa sienitietopaketin resepteineen.  Kurssi voidaan vetää myös etänä teams- ja zoomin kautta (myös englanniksi).

Liikunnallinen kuntokävelyOhjaajan johdolla kävellään metsäpoluilla tai kävelyteillä ja pysähdytään ajoittain tekemään rentouttavia ja venyttäviä liikkeitä, tai lihaskuntoa kohentavia oman kehon painolla tehtäviä kuntoliikkeitä.  Kesto n 60 min.

Puistopilates Liikunnanohjaajan johdolla tehdään kehoa huoltavia pilates-liikkeitä.  Kesto n. 60 min.  Max osallistujamäärä 30 hlöä.

Liikuntabingo Ryhmälle (3-5 hlöä) annetaan bingolaput ja joukkueen tehtävänä etsiä ruudukon numeroa vastaava rasti, ja suorittaa rastilla oleva pulma- tai kevyt liikuntatehtävä. Ryhmät yrittävät saada 1-2-3-4 rivin bingot täyteen. Nopein ryhmä voittaa. Kesto n 60 min, max osallistujamäärä n. 60 hlöä.

Taidesuunnistus: Taidekasvattaja ja -ohjaaja Tero Hytönen ohjaa kävelyryhmän tutustumaan Helsingin julkiseen taiteeseen ja patsaisiin.  Samalla opit teosten historiasta ja taiteilijoista.  Kesto 1,5-2 tuntia.

Padel-klinikka: Järjestämme Keran Halleilla Kilossa (27 sisäkenttää) Padel-valmennusta tai yrityksen oman “koppitennis” -turnauksen. Padel on yhdistelmä squashia ja tennistä. Jos olet pelannut joskus pingistä, squashia tai tennistä, niin opit Padelin nopeasti. Peliä pelataan nelinpelinä.

Ulkoliikuntatapahtumiin järjestämme myös kuljetukset, ruokailut, saunat ja ilmoittautumislinkin lyyti.fi -palvelun avulla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Meistä sanottua

“Hei Kiitos itsellesi, kaikki kehuivat järjestelyjä ja hauskaa tuntui kaikilla olevan, joten meidän näkökulmasta oikein onnistunut kesäpäivä! ☀️”

Heidi Qvik Oy

“Hei! Kyllä, päivä oli mitä parhain kaikin puolin. Juu kaikkihan meni tosi hienosti, ja se bingo ja musiikkivisat olivat kivat siinä välissä. Ruoka oli tosi hyvää, ja sitä oli onneksi riittävästi, eli isot plussat siitä cateringille. Luontokävely oli rentouttavaa ja hyvät, kaikille sopivia liikkeitä, pyöräily oli kokemus sinänsä, joillekin antoi kipinää jopa hankkia oma sähköpyörä, ja muutenkin kaikki meni oikein hyvin. Eli iso kiitos!”

Taija Helsingin Kaupunki