Ulkoliikunta

Ulkoliikunta

Ulkoliikuntaa voimme järjestää lähes missä tahansa pk-seudulla: Kaivopuistossa, Salmisaaren liikuntakeskuksessa, Suomenlinnassa, Tapahtumakeskus Koskenrannassa, Helsingin ja Espoon keskuspuistossa, Paloheinässä, Pirkkolassa, Oittaalla, Pirttimäessä, Olympiastadionin ympäristössä, tai yrityksen omien tilojen ympäristössä.

Järjestämme liikuntapäiviä, tyhy- ja tyky-päiviä, virkistyspäiviä ja liikunnallisia kokouksia Suomenlinnassa Bistro Basionissa, Allas Sea Pool -merikylpylässä Helsingin kauppatorin vieressä. Yrityskäytössä useita saunoja, hiekkaranta, useita uima-altaita, liikuntasaleja, kokoustiloja, ravintolapalvelut.

 

Ulkoliikuntapahtuma sisältää aikataulusuunnittelun, tilavaraukset, ohjaajat ja tarvittavat välineet.

Frisbeegolf kilpapelaajan johdolla harjoitellaan heittotekniikkaa, lähi- ja kaukoheittoja, säännöt ja lopuksi pelataan 6 korin joukkuekisa. Kesto n 90 min. Max henkilömäärä n. 30

Rogaining-ryhmäsuunnistus: Seikkailukisoista tuttu suunnistuslaji, jossa ryhmä etsii määräajassa mahdollisimman monta rastia valitsemassaan järjestyksessä. Rasteilla erilaisia tehtäviä / kirjain, jotka pitää ratkaista. Kesto 1,5-2 tuntia ja ryhmä liikkuu kävellen. Lähtö- ja maali voivat olla eri paikoissa ja reitti voidaan tehdä minne tahansa pk-seudulla. Suunnistus voidaan järjestää 10-300 henkilölle.

Georogaining sama kuin ryhmäsuunnistus, mutta rastit paljon pienempiä ja vaikeampi löytää.  Suunnistusreitti voi olla paljon lyhyempi.  Kesto n 90 min.

SUP-Lautailu: Tuomme SUP-laudat ja ohjaajat haluamaasi rantaan ja henkilöstö pääsee kokeilemaan hauskaa ja helppoa vesiliikuntaa.

Hehku Olympics 8-10 lajin joukkuekisa, jossa ryhmät kisailevat “leikkimielisesti” esim. frisbeen tarkkuusheitossa, tarkkuspotkuissa, pallon kuljetuksessa, Padel-keilailussa, sukkulatikan tarkkuusheitossa, petanquessa, tikanheitossa, softpesäpallon tarkkuuslyönnissä ym. joihin kaikki voivat osallistua. Kesto 1- 2 tuntia. Sopiva osallistujamäärä n. 20-200 henkilöä.

Zippy köysiseikkailu: Talin liikuntapuiston Zippy-köysikiipeilyradoilla liikut 100% turvallisesti puiden väliin kiinnitettyjä vaijereita pitkin 2-18 m korkeudessa. Pisin vaijeriliuku yli 100 m ja valittavana viisi eri reittiä. Max henkilömäärä n. 100 henkilöä. Kesto n. 2 tuntia.

KinBall -turnaus (Youtube): Pehmeällä jättipallolla (halkaisija 120 cm) pelataan 4-10 henkilön joukkueina turnaus. Pelialustaksi sopii mikä tahansa tasainen alue. Säännöt ja pelaamaan jokainen oppii kahdessa minuutissa. Max henkilömäärä n. 50 henkilöä. Kesto 1-1,5 tuntia.

Asahi- tai Taiji jooga Asahi hengitysjooga tai itämainen Taiji sopivat kaikille ikään katsomatta. Molemmat lajit auttavat mielen hallintaa ja rentouttavat erityisesti hartioita ja niskaa. Voidaan vetää missä tahansa rauhallisessa paikassa. Sopiva henkilömäärä 10-50 henkilöä. Kesto 1 tunti.

Sauvakävelykoulu: Jokainen saa itselle sopivat sauvat ja koulutetun ohjaajan opastuksella harjoitellaan oikeaa kävelytekniikkaa. Kesto 1-1,5 tuntia. Sopiva ryhmäkoko 5-20 henkilöä.

Tennis-klinikka: Ammattivalmentajien avulla opetellaan lyöntejä ja tekniikkaa. Pelaajat jaetaan tasoryhmiin ja opetusta voidaan järjestää ulkokentillä eri puolilla pk-seutua. Mailat ja pallot sis. hintaan. Max henkilömäärä n. 30. Kesto 1-2 tuntia.

Golf-klinikka: Taligolfin Prot opettavat rangella lyöntitekniikkaa. Mailat ja pallot sis. hintaan. Max henkilömäärä n. 30. Kesto 1,5-2 tuntia.

Padel-turnaus: Järjestämme Hernesaaren kahdella ulkokentällä tai Myllypuron tenniskeskuksen kentillä yrityksen oman “koppitennis” -turnauksen. Padel on yhdistelmä squashia ja tennistä. Jos olet pelannut joskus pingistä, squashia tai tennistä, niin opit Padelin nopeasti. Peliä pelataan nelinpelinä.

Ulkoliikuntatapahtumiin järjestämme myös kuljetukset, ruokailut, saunat ja ilmoittautumislinkin lyyti.fi -palvelun avulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!