Hehkutuotanto Oy

Ulkoliikunta

Ulkoliikunta

Ulkoliikuntaa voimme järjestää lähes missä tahansa pk-seudulla: Kaivopuistossa, Salmisaaren liikuntakeskuksessa, Suomenlinnassa, Tapahtumakeskus Koskenrannassa, Helsingin ja Espoon keskuspuistossa, Nuuksiossa, Paloheinässä, Pirkkolassa, Oittaalla, Pirttimäessä, Olympiastadionin ympäristössä, tai yrityksen omien tilojen ympäristössä.

Ulkoliikuntapahtuma sisältää aikataulusuunnittelun, tilavaraukset, ohjaajat ja tarvittavat välineet.

Helsinki Adventure -tiimikisa:

Helsinki Adventure -tiimikisassa liikutaan 3-5 henkilön joukkueissa kävellen, tai metrolla ja ratikoilla, etsitään vinkkien perusteella rasteja ja suoritetaan rasteilla olevia tehtäviä.

Rastit ovat 1–6 pisteen arvoisia ja joukkue itse päättää mitkä rastit ja tehtävät suorittaa määräajassa. Eniten pisteitä kerännyt joukkue on voittaja. Määräajan ylityksestä tulee miinuspisteitä.

Helsinki Adventure kestää n. 2 tuntia reitistä riippuen.

Hehku Olympics 10-12 lajin joukkuekisa, jossa ryhmät kisailevat “leikkimielisesti” esim. frisbeen tarkkuusheitossa, tarkkuspotkuissa, pallon kuljetuksessa, Padel-keilailussa, sukkulatikan tarkkuusheitossa, petanquessa, tikanheitossa, softpesäpallon tarkkuuslyönnissä ym. joihin kaikki voivat osallistua. Kesto 1- 2 tuntia. Sopiva osallistujamäärä n. 20-200 henkilöä.

Liikunnallinen kuntokävelyOhjaajan johdolla kävellään metsäpoluilla tai kävelyteillä ja pysähdytään ajoittain tekemään rentouttavia ja venyttäviä liikkeitä, tai lihaskuntoa kohentavia oman kehon painolla tehtäviä kuntoliikkeitä.  Kesto n 60 min.

Puistopilates Liikunnanohjaajan johdolla tehdään kehoa huoltavia pilates-liikkeitä.  Kesto n. 60 min.  Max osallistujamäärä 30 hlöä.

Ulkoliikuntatapahtumiin järjestämme myös kuljetukset, ruokailut, saunat ja ilmoittautumislinkin lyyti.fi -palvelun avulla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Meistä sanottua

“Hei Kiitos itsellesi, kaikki kehuivat järjestelyjä ja hauskaa tuntui kaikilla olevan, joten meidän näkökulmasta oikein onnistunut kesäpäivä! ☀️”

Heidi Qvik Oy

“Hei! Kyllä, päivä oli mitä parhain kaikin puolin. Juu kaikkihan meni tosi hienosti, ja se bingo ja musiikkivisat olivat kivat siinä välissä. Ruoka oli tosi hyvää, ja sitä oli onneksi riittävästi, eli isot plussat siitä cateringille. Luontokävely oli rentouttavaa ja hyvät, kaikille sopivia liikkeitä, pyöräily oli kokemus sinänsä, joillekin antoi kipinää jopa hankkia oma sähköpyörä, ja muutenkin kaikki meni oikein hyvin. Eli iso kiitos!”

Taija Helsingin Kaupunki