Ulkoliikunta

Ulkoliikuntaa voimme järjestää lähes missä tahansa pk-seudulla: Kaivopuistossa, Salmisaaren liikuntakeskuksessa, Suomenlinnassa, Tapahtumakeskus Koskenrannassa, Helsingin ja Espoon keskuspuistossa, Paloheinässä, Pirkkolassa, Oittaalla, Pirttimäessä, Olympiastadionin ympäristössä, tai yrityksen omien tilojen ympäristössä.

Ulkoliikuntapahtuma sisältää aikataulusuunnittelun, tilavaraukset, ohjaajat ja tarvittavat välineet.

Frisbeegolf kilpapelaajan johdolla harjoitellaan heittotekniikkaa, lähi- ja kaukoheittoja, säännöt ja lopuksi pelataan 6 korin joukkuekisa. Kesto n 90 min. Max henkilömäärä n. 30

Rogaining-ryhmäsuunnistus: Seikkailukisoista tuttu suunnistuslaji, jossa ryhmä etsii määräajassa mahdollisimman monta rastia valitsemassaan järjestyksessä. Rasteilla erilaisia tehtäviä / kirjain, jotka pitää ratkaista. Kesto 1,5-2 tuntia ja ryhmä liikkuu kävellen. Lähtö- ja maali voivat olla eri paikoissa ja reitti voidaan tehdä minne tahansa pk-seudulla. Suunnistus voidaan järjestää 10-300 henkilölle.

Georogaining sama kuin ryhmäsuunnistus, mutta rastit paljon pienempiä ja vaikeampi löytää.  Suunnistusreitti voi olla paljon lyhyempi.  Kesto n 90 min.

SUP-Lautailu: Tuomme SUP-laudat ja ohjaajat haluamaasi rantaan ja henkilöstö pääsee kokeilemaan hauskaa ja helppoa vesiliikuntaa.

Hehku Olympics 8-10 lajin joukkuekisa, jossa ryhmät kisailevat “leikkimielisesti” esim. frisbeen tarkkuusheitossa, tarkkuspotkuissa, pallon kuljetuksessa, Padel-keilailussa, sukkulatikan tarkkuusheitossa, petanquessa, tikanheitossa, softpesäpallon tarkkuuslyönnissä ym. joihin kaikki voivat osallistua. Kesto 1- 2 tuntia. Sopiva osallistujamäärä n. 20-200 henkilöä.

koris

Zippy köysiseikkailu: Talin liikuntapuiston Zippy-köysikiipeilyradoilla liikut 100% turvallisesti puiden väliin kiinnitettyjä vaijereita pitkin 2-18 m korkeudessa. Pisin vaijeriliuku yli 100 m ja valittavana viisi eri reittiä. Max henkilömäärä n. 100 henkilöä. Kesto n. 2 tuntia.

Liikunnallinen kuntokävely: Ohjaajan johdolla kävellään metsäpoluilla tai kävelyteillä ja pysähdytään ajoittain tekemään rentouttavia ja venyttäviä liikkeitä, tai lihaskuntoa kohentavia oman kehon painolla tehtäviä kuntoliikkeitä.  Kesto n 60 min.

Puistopilates Liikunnanohjaajan johdolla tehdään kehoa huoltavia pilates-liikkeitä.  Kesto n. 60 min.  Max osallistujamäärä 30 hlöä.

Pirkkolan urheilupuisto

UUTUUS Liikuntabingo Ryhmälle (3-5 hlöä) annetaan bingolaput ja joukkueen tehtävänä etsiä ruudukon numeroa vastaava rasti, ja suorittaa rastilla oleva pulma- tai kevyt liikuntatehtävä. Ryhmät yrittävät saada 1-2-3-4 rivin bingot täyteen. Nopein ryhmä voittaa. Kesto n 60 min, max osallistujamäärä n. 60 hlöä.

Asahi- tai Taiji jooga  hengitysjooga tai itämainen Taiji sopivat kaikille ikään katsomatta. Molemmat lajit auttavat mielen hallintaa ja rentouttavat erityisesti hartioita ja niskaa. Voidaan vetää missä tahansa rauhallisessa paikassa. Sopiva henkilömäärä 10-50 henkilöä. Kesto 1 tunti.

 Tennis-klinikka: Ammattivalmentajien avulla opetellaan lyöntejä ja tekniikkaa. Pelaajat jaetaan tasoryhmiin ja opetusta voidaan järjestää ulkokentillä eri puolilla pk-seutua. Mailat ja pallot sis. hintaan. Max henkilömäärä n. 30. Kesto 1-2 tuntia.

Golf-klinikka: Taligolfin Prot opettavat rangella lyöntitekniikkaa. Mailat ja pallot sis. hintaan. Max henkilömäärä n. 30. Kesto 1,5-2 tuntia.

Padel-klinikka: Järjestämme Hernesaaren kahdella ulkokentällä tai Myllypuron tenniskeskuksen kentillä yrityksen oman “koppitennis” -turnauksen. Padel on yhdistelmä squashia ja tennistä. Jos olet pelannut joskus pingistä, squashia tai tennistä, niin opit Padelin nopeasti. Peliä pelataan nelinpelinä.

Ulkoliikuntatapahtumiin järjestämme myös kuljetukset, ruokailut, saunat ja ilmoittautumislinkin lyyti.fi -palvelun avulla.

Peruutusehto: Koronarajoituksista johtuva peruutus tai pvm siirto veloituksetta viim. 1 vko ennen tilaisuutta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!