Tyhy-päivät, tyky-päivät

Tyhy- ja virkistyspäivät yrityksille

Järjestämme yrityksille tyky- ja tyhy-päiviä, jotka virkistävät sekä edistävät henkilöstön toimintakykyä. Laadimme ohjelman niin, että se sopii kaikille osallistujille. Tavoitteena on uuden oppiminen, yhdessä oleminen ja tekeminen, terveyden edistäminen sekä työyhteisötaitojen kehittäminen.

Järjestämme tyhy-päiviä pääasiassa Helsinki, Espoo, Vantaa -alueella

“Hei Matti,
kiitos virkistyspäivän onnistuneista järjestelyistä ja ohjelmasta sekä osallistujalistasta 😊”
Aurinkoisin syysterveisin

Maire Kokko
Henkilöstön kehittämispäällikkö
Opetushallitus

Opastetut kiertokäynnit ja työpajat osana tyhy-päivää

Liikuntapalvelujen lisäksi järjestämme opastettuja kiertokäyntejä:

-Lapinlahden sairaala-alue, Kaapelitehdas, Suomenlinna, Ooppera, Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha, Lasipalatsi, Ateneum, Mannerheim- museo ym.

TYÖPAJAT:

-maalaus/piirustuskurssit tai Mindfullness-tunti Kaapelitehdas, Lapinlahden sairaala-alue  tai asiakkaan tiloissa.

-Savityöpajoja, ilmaisutaidon kursseja, kännykkäkuvauskurssi.

Liikunnalliset virkistyspäivät

Tyhy-päivät sisältävät eri lajien kokeilua tai toiminnallisia luentoja kuten Dynaaminen kehonhuolto, OIOPRO -toiminnallinen taukoliikuntaluento

Tee ympäristöteko ja tilaa Plogging -suunnistus! City -plogging-suunnistuksessa etsitään rasteja ja ratkaistaan rasteilla olevia tehtäviä, ja samalla kerätään roskia.  

Helsinki Adventure -seikkailu, jossa liikutaan metrolla ja etsitään rasteja metroasemien lähistöltä ja kauppakeskuksista esim. Redistä, Triosta, Kampista, Lauttiksesta ym. kauppakeskuksista.  Rasteina esim. juustolaatujen tai viinien tunnistamista, muotokuvamaalausta, latinotanssia jne.

Räätälöimme yrityksenne tarpeisiin sopivan kokonaisuuden avaimet käteen -palveluna.

Tässä muutama esimerkkiohjelma:

  • Helsinki Adventure -tiimikisa. Kesto 2-3 tuntia. Liikutaan metrolla, ratikalla, bussilla ja jalkaisin ja etsitään metroradan varrella olevia rasteja ja ratkaistaan tehtäviä.  Liikutaan 3-5 henkilön ryhmissä.  Rastit metroasemien läheisyydessä, joten Helsinki Adventure sopii kaikille keleille ja jokaiseen vuodenaikaan.  Lähtö ja maali voivat olla eri paikoissa.  Soveltuu parhaiten 15-150 henkilön ryhmille. Katso lisää tästä
    Fortum asiakaspalvelu lähtötunnelmissa Keilaniemessä

         “Hehkutuotanto järjesti meille Helsinki Adventure -tiimikisan viime        viikon tiistaina.  Koko 28 henkilön tiimimme oli tosi tyytyväinen järjestelyihin ja itse kisaan.  Aion suositella Helsinki Adventure -kisailua muillekin meidän talon työporukoille”

Ansku Salonen / Sanoma Media Oy

  • Helsinki City suunnistus. Liikutaan kävellen 3-6 henkilön ryhmissä ja etsitään rasteja ja ratkaistaan tehtäviä Kaivopuistossa, Hietaniemen uimarannan alueella, Keskuspuistossa jne.  Paras ajankohta huhti-lokakuun. Katso lisätietoja tästä
  • Petanque -turnaus järjestetään ulkona tai sisätiloissa Talin liikuntapuistossa tai Salmisaaren liikuntakeskuksessa
  • Kuplafudis-turnaus kisaillaan firman kuplafudis -mestaruudesta 4-6 hlön joukkueissa.  Pelipaikkana hiekka tai nurmialue, min 20×30 m. Turnauksen kesto 60-90 min.  Varustus ulko- tai sisäliikuntaan sopiva.
  • Hehku Olympics– leikkimielinen 10-ottelu. Kisaillaan erilaisissa tarkkuusheitoissa, tarkkuuspotkuissa ja tasapainoa vaativissa lajeissa. Voidaan järjestää missä tahansa hiekka-tai nurmialueella, tai sisätiloissa Salmisaaren liikuntakeskuksessa. Katso video tästä
  • Salmisaaren liikuntakeskus on Suomen monipuolisin liikuntakeskus, jossa voimme järjestää koko- tai puolipäivän tyhy-tapahtumia.  Kts lisätietoja https://www.hehkutuotanto.fi/tapahtumapaikat/salmisaaren-liikuntakeskus/ 
  • Talin liikuntapuisto tennisvalmennus, sulkapallo-opetus, keilaturnaus, joogatunteja, Zippy-köysiseikkailu, Padel-opetus, golf-opetus, city-suunnistus, ELIXIA ryhmäliikunta onnistuvat mainiosti Talissa.
  • Suomenlinna Teemme yhteistyötä Bistro Bastionin kanssa, jossa ruokailut ja sauna.  Liikunnallista ohjelmaa esim. rogain ryhmäsuunnistus, petanque-turnaus, hehku Olympics.

Katso tästä mitä asiakkaamme ovat sanoneet tyhy-päivistä!