Tyhypäivät

Tyhy- ja virkistyspäivät yrityksille

Järjestämme yrityksille tyky- ja tyhy-päiviä, jotka virkistävät sekä edistävät henkilöstön työ- ja toimintakykyä. Laadimme ohjelman niin, että se sopii kaikille osallistujille. Tavoitteena on yhdessä oleminen ja tekeminen, terveyden edistäminen sekä työyhteisötaitojen kehittäminen. Järjestämme tyhypäiviä ympäri pääkaupunkiseutua.

Kulttuurikierros

Liikuntapalvelujen lisäksi järjestämme opastettuja kiertokäyntejä esim. entinen Lapinlahden sairaala-alue, Kaapelitehdas, Suomenlinna, Ooppera, Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha, Lasipalatsi, Ateneum, Mannerheim- museo, maalaus/piirustuskursseja Forum Box

Liikunnalliset virkistyspäivät

Tyhy-päivät sisältävät eri lajien kokeilua, opastettuja tutustumiskierroksia esim. Oopperaan, Suomenlinnaan, entisen Lapinlahden sairaalan alueisiin, Kaapelitehtaaseen ym. 

Tee ympäristöteko ja tilaa Plogging -suunnistus! City -plogging-suunnistuksessa etsitään rasteja ja ratkaistaan rasteilla olevia tehtäviä, ja samalla kerätään roskia roskapusseihin.  

Uutena tuotteena Helsinki Adventure -seikkailu, jossa liikutaan metrolla ja etsitään rasteja Redistä, Itiksestä, Kampista, Lauttiksesta ym. kauppakeskuksista ja niiden lähistöltä.

Räätälöimme yrityksenne tarpeisiin sopivan kokonaisuuden avaimet käteen -palveluna.

Helsinki Adventure
Helsinki Adventure

Tässä muutama esimerkkiohjelma:

  • Helsinki Adventure -tiimikisa. Kesto 2-3 tuntia. Liikutaan metrolla, ratikalla, bussilla ja jalkaisin ja etsitään metroradan varrella olevia rasteja ja ratkaistaan tehtäviä.  Liikutaan 3-5 henkilön ryhmissä.  Rastit metroasemien läheisyydessä, joten Helsinki Adventure sopii kaikille keleille ja jokaiseen vuodenaikaan.  Lähtö ja maali voivat olla eri paikoissa.  Soveltuu parhaiten 15-150 henkilön ryhmille. Katso lisää tästä

         “Hehkutuotanto järjesti meille Helsinki Adventure -tiimikisan viime      viikon tiistaina.  Koko 28 henkilön tiimimme oli tosi tyytyväinen järjestelyihin ja itse kisaan.  Aion suositella Helsinki Adventure -kisailua muillekin meidän talon työporukoille”

Ansku Salonen / Sanoma Media Oy

  • Helsinki City suunnistus. Liikutaan kävellen 3-6 henkilön ryhmissä ja etsitään rasteja ja ratkaistaan tehtäviä Kaivopuistossa, Hietaniemen uimarannan alueella, Keskuspuistossa jne.  Paras ajankohta huhti-lokakuun. Katso lisätietoja tästä
  • Petanque -turnaus järjestetään ulkona tai sisätiloissa Talin liikuntapuistossa tai Salmisaaren liikuntakeskuksessa
  • Kuplafudis-turnaus kisaillaan firman kuplafudis -mestaruudesta 4-6 hlön joukkueissa.  Pelipaikkana hiekka tai nurmialue, min 20×30 m. Turnauksen kesto 60-90 min.  Varustus ulko- tai sisäliikuntaan sopiva.
  • Hehku Olympics– leikkimielinen 10-ottelu. Kisaillaan erilaisissa tarkkuusheitoissa, tarkkuuspotkuissa ja tasapainoa vaativissa lajeissa. Voidaan järjestää missä tahansa hiekka-tai nurmialueella, tai sisätiloissa Salmisaaren liikuntakeskuksessa. Katso video tästä
  • Salmisaaren liikuntakeskus on Suomen monipuolisin liikuntakeskus, jossa voimme järjestää koko- tai puolipäivän tyhy-tapahtumia.  Kts lisätietoja https://www.hehkutuotanto.fi/tapahtumapaikat/salmisaaren-liikuntakeskus/ 
  • Talin liikuntapuisto tennisvalmennus, sulkapallo-opetus, keilaturnaus, joogatunteja, Zippy-köysiseikkailu, Padel-opetus, golf-opetus, city-suunnistus, ELIXIA ryhmäliikunta onnistuvat mainiosti Talissa.
  • Suomenlinna Teemme yhteistyötä Bistro Bastionin kanssa, jossa ruokailut ja sauna.  Liikunnallista ohjelmaa esim. rogain ryhmäsuunnistus, petanque-turnaus, hehku Olympics.

Katso tästä mitä asiakkaamme ovat sanoneet tyhy-päivistä!