Tyhypäivät

Tyhy- ja virkistyspäivät yrityksille

Järjestämme yrityksille tyky- ja tyhy-päiviä, jotka virkistävät sekä edistävät henkilöstön työ- ja toimintakykyä. Laadimme ohjelman niin, että se sopii kaikille osallistujille. Tavoitteena on yhdessä oleminen ja tekeminen, terveyden edistäminen sekä työyhteisötaitojen kehittäminen. Järjestämme tyhypäiviä ympäri pääkaupunkiseutua.

Järjestämme tyky- ja tyhy-toimintaa avaimet käteen -periaatteella. Kokonaisuus sisältää kaiken tarvittavan kuljetuksista ruokailuihin ja luennoitsijoista kokoustilojen varaukseen.

Liikunnalliset virkistyspäivät

Liikunnalliset tyhy- ja virkistyspäivät sisältävät eri urheilulajien kokeilua keilauksesta seinäkiipeilyyn tai petanque-turnauksesta SUP-lautailuun.

Räätälöimme yrityksenne tarpeisiin sopivan kokonaisuuden avaimet käteen -palveluna.

Tämän syksyn uutuuslajeja ovat:

  • Helsinki Adventure -seikkailu. 3-6 tunnin seikkailu, jossa rasteja ja tehtäviä  keskustassa, Kaivopuistossa, Suomenlinnassa, Keskuspuistossa jne.  Osa rasteista haetaan esim. Töölönlahdelta SUP-laudalla meloen tai sukeltamalla Allas Sea Poolin altaasta.
  • Liitokiekko -turnaus
  • Petanque -turnaus
  • Hehku Olympics– leikkimielinen 10-ottelu. Kisaillaan erilaisissa tarkkuusheitoissa, tarkkuuspotkuissa ja tasapainoa vaativissa lajeissa.

Helsinki City -suunnistus. Etsitään 4-6 hlön joukkueissa rasteja ja yritetään ratkaista rasteilla olevista kirjaimista muodostuva sana.  Liikutaan kävellen.  Suunnistusreitit suunnitellaan toiveiden mukaan pääkaupunkiseudulle.

Aktiviteetit suoritetaan joukkuelajeina 4-6 hlön tiimeissä ja kaikki lajit sopivat miehille ja naisille.

Katso tästä mitä asiakkaamme ovat sanoneet tyhy-päivistä!