Tyhypäivät

Tyhy- ja virkistyspäivät yrityksille

Järjestämme yrityksille tyky- ja tyhy-päiviä, jotka virkistävät sekä edistävät henkilöstön työ- ja toimintakykyä. Laadimme ohjelman niin, että se sopii kaikille osallistujille. Tavoitteena on yhdessä oleminen ja tekeminen, terveyden edistäminen sekä työyhteisötaitojen kehittäminen. Järjestämme tyhypäiviä ympäri pääkaupunkiseutua.

Järjestämme tyky- ja tyhy-toimintaa avaimet käteen -periaatteella. Kokonaisuus sisältää kaiken tarvittavan kuljetuksista ruokailuihin ja luennoitsijoista kokoustilojen varaukseen.

Liikunnalliset virkistyspäivät

Tyhy-päivät sisältävät eri lajien kokeilua, opastettuja tutustumiskierroksia esim. Oopperaan, Suomenlinnaan, entisen Lapinlahden sairaalan alueisiin, Kaapelitehtaaseen ym. 

Tee ympäristöteko ja tilaa Plogging -suunnistus! City -plogging-suunnistuksessa etsitään rasteja ja ratkaistaan rasteilla olevia tehtäviä, ja samalla kerätään roskia roskapusseihin.  

Uutena tuotteena Helsinki Adventure -seikkailu, jossa liikutaan metrolla ja etsitään rasteja Redistä, Itiksestä, Kampista, Lauttiksesta ym. kauppakeskuksista ja niiden lähistöltä.

Räätälöimme yrityksenne tarpeisiin sopivan kokonaisuuden avaimet käteen -palveluna.

Helsinki Adventure
Helsinki Adventure

Tässä muutama esimerkkiohjelma:

  • Helsinki Adventure -tiimikisa. Kesto 2-3 tuntia. Liikutaan metrolla, ratikalla, bussilla ja jalkaisin ja etsitään metroradan varrella olevia rasteja ja ratkaistaan tehtäviä.  Liikutaan 3-5 henkilön ryhmissä.  Rastit metroasemien läheisyydessä, joten Helsinki Adventure sopii kaikille keleille ja jokaiseen vuodenaikaan.  Lähtö ja maali voivat olla eri paikoissa.  Soveltuu parhaiten 15-150 henkilön ryhmille. Katso lisää tästä
  • Helsinki City suunnistus. Liikutaan kävellen 3-6 henkilön ryhmissä ja etsitään rasteja ja ratkaistaan tehtäviä Kaivopuistossa, Hietaniemen uimarannan alueella, Keskuspuistossa jne.  Paras ajankohta huhti-lokakuun. Katso lisätietoja tästä
  • Petanque -turnaus järjestetään ulkona tai sisätiloissa Talin liikuntapuistossa tai Salmisaaren liikuntakeskuksessa
  • Kuplafudis-turnaus kisaillaan firman kuplafudis -mestaruudesta 4-6 hlön joukkueissa.  Pelipaikkana hiekka tai nurmialue, min 20×30 m. Turnauksen kesto 60-90 min.  Varustus ulko- tai sisäliikuntaan sopiva.
  • Hehku Olympics– leikkimielinen 10-ottelu. Kisaillaan erilaisissa tarkkuusheitoissa, tarkkuuspotkuissa ja tasapainoa vaativissa lajeissa. Voidaan järjestää missä tahansa hiekka-tai nurmialueella, tai sisätiloissa Salmisaaren liikuntakeskuksessa. Katso video tästä
  • Salmisaaren liikuntakeskus on Suomen monipuolisin liikuntakeskus, jossa voimme järjestää koko- tai puolipäivän tyhy-tapahtumia.  Kts lisätietoja https://www.hehkutuotanto.fi/tapahtumapaikat/salmisaaren-liikuntakeskus/ 
  • Talin liikuntapuisto tennisvalmennus, sulkapallo-opetus, keilaturnaus, joogatunteja, Zippy-köysiseikkailu, Padel-opetus, golf-opetus, city-suunnistus, ELIXIA ryhmäliikunta onnistuvat mainiosti Talissa.
  • Suomenlinna Teemme yhteistyötä Bistro Bastionin kanssa, jossa ruokailut ja sauna.  Liikunnallista ohjelmaa esim. rogain ryhmäsuunnistus, petanque-turnaus, hehku Olympics.

Katso tästä mitä asiakkaamme ovat sanoneet tyhy-päivistä!