Turvallista pikkujouluohjelmaa

Toteutamme riskittömiä yritystapahtumia, joissa liikutaan pienryhmissä ja huolehditaan turvaväleistä. Pystymme järjestämään tapahtumat muutaman päivän toimitusajalla!

Helsinki Adventure tiimikisa: Liikutaan kävellen 3-5 henkilön ryhmissä, etsitään rasteja ja kerätään mahdollisimman monta pistettä joukkueelle määräajassa.

Hehku Olympics leikkimielinen 10-Ottelu: Kisaillaan 4-6 henkilön ryhmissä eri lajeissa.  Voidaan järjestää missä tahansa pk-seudulla, tai sisätiloissa Salmisaaren liikuntakeskuksessa tai PPJ-kuplahallissa Jätkäsaaressa.

Taidekävely tai Luovan Piirustuksen kurssi: Taideohjaaja, koreografi Tero Hytösen johdolla tutustutaan kävellen Helsingin julkisiin taideteoksiin, tai Tero vetää hauskan  Luovan Piirustuksen kurssin. (Myös engl. tarvittaessa).

Padel-opetusta Kilossa Keran Halleilla:  Järjestämme 2 tunnin padel-kursseja, joissa opit peruslyönnit ja säännöt ammattivalmentajan opastuksella. 

Hiihto-opetusta tai lumikenkäilyä Paloheinässä ja Oittaalla.  Tänään 24.11. Oittaalle on jo avattu 700 m latu ja pian pääsee jo Paloheinässäkin hiihtämään.  Järjestämme hiihto-opetusta, lumikenkäilyä ja muuta ulkoliikuntaa sekä picnic -ruokailut ja makkaran paistoa.

Pyydä tarjous tästä, tarjouksen saat viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Hehku Olympics -kisailut jumppasalissa