Helsinki Adventure -tiimikisa

Helsinki Adventure -tiimikisassa liikutaan 3-6 henkilön joukkueissa metrolla ja ratikalla ympäri Helsinkiä (tai turvallisesti kävellen), ja suoritetaan tehtäviä ja etsitään rasteja (n. 70 kpl) eri puolilta Helsinkiä, metroasemien varrelta tai kauppakeskuksista. Joukkue itse päättää missä rasteilla käy ja järjestyksessä suorittaa rastit.

Rastit ovat eriarvoisia (1-5 pistettä/rasti) sijainnin tai vaikeuden mukaan. Eniten rastipisteitä määräajassa kerännyt joukkue on voittaja. Määräajan ylityksestä tulee miinuspisteitä.

Mihin suuntaan Aleksis Kivi katsoo, tunnista juustot kauppahallissa, laita viinilaadut oikeaan järjestykseen, mistä löytyy villisian pää, kuka maistaa inkiväärishottia tai suorittaa seinäkiipeilytehtävän?

Helsinki Adventure kestää 1,5 – 2 tuntia reitistä ja rastien määrästä riippuen. Yksi rasti voi olla myös lounasrasti tai juomarasti ravintolassa matkan varrella (laskutetaan erikseen).

Turvallinen tyhy-tapahtuma: Rastit ja tehtävät voidaan suunnitella ulos, jolloin koko kisailu suoritetaan kävellen 3-5 henkilön ryhmissä!

Helsinki Adventure voi alkaa esim. työpaikalta ja päättyä vaikka Suomenlinnaan tai muualle illanviettopaikkaan.

Helsinki Adventurea järjestetään ympäri vuoden ja pystymme järjestämään tapahtuman muutaman päivän varoajalla!

Hinta 30-50 eur/hlö reitistä ja tarjoiluista riippuen. Hinta sis HSL:n matkakortit ja ohjauksen.

Helsinki Adventure on mainio ohjelmanumero esim. pikkujoulujen alkuun!

Helsinki Adventure
Fortumin asiakaspalvelijat lähtötunnelmissa

“Hej Matti,

kiitos hauskasta päivästä, positiivista palautetta on tullut 😊.

Ulrika Emmerstedt / HSY”

“Hei Matti!

Kiitos vielä eilisestä. Kaikki viihtyivät ja pientä kisahenkeäkin saatiin ilmaan.

Peppi Ilola / STUK”

Pyydä tarjous tästä tai soita 0500 447240 ja suunnitellaan teille oma Helsinki Adventure -tiimikisa!

Olemme avanneet ilmaisen Helsinki Adventures -seikkailun kaikille ulkoilusta kiinnostuneille. Voit kävellä eri teemoilla suunniteltuja reittejä ja oppia uutta Helsingin nähtävyyksistä. Katso lisää https://helsinkiadventures.fi/

Rakennusyrittäjät, insinööritoimistot, kulttuurituottajat: Haluatko esitellä omaa tuotantoa hauskalla tavalla asiakkaillesi, sidosryhmille, matkailijoille? Voimme rakentaa toiveidenne mukaisen reitin helsinkiadventures.fi -palveluun!