Helsinki Adventure -tiimikisa

Helsinki Adventure -tiimikisassa liikutaan 2-4 henkilön joukkueissa kävellen, kaupunkipyörillä, metrolla tai ratikalla ympäri Helsinkiä. Suoritetaan tehtäviä ja etsitään mahdollisimman monta rastia määräajassa. Joukkue itse päättää millä rasteilla käy ja missä järjestyksessä suorittaa reitin.

Rastit ovat eriarvoisia (1-5 pistettä/rasti) sijainnin tai vaikeuden mukaan. Eniten rastipisteitä määräajassa (2 tuntia) kerännyt joukkue on voittaja. Määräajan ylityksestä tulee miinuspisteitä.

Mihin suuntaan Aleksis Kivi katsoo, kuka vartioi Supercellin pääkonttoria, etsi Keisarinnan patsas, montako halkopinoa on Musiikkitalon edessä…

Helsinki Adventure kestää n 2 tuntia reitistä ja rastien määrästä riippuen.

Turvallinen tyhy-tapahtuma: Rastit ja tehtävät voidaan suunnitella ulos, jolloin koko kisailu suoritetaan kävellen 2-4 henkilön ryhmissä!

Helsinki Adventure voi alkaa esim. työpaikalta ja päättyä vaikka Suomenlinnaan.

Helsinki Adventurea järjestetään ympäri vuoden ja pystymme järjestämään tapahtuman muutaman päivän varoajalla!

Hinta 30-50 eur/hlö reitistä ja tarjoiluista riippuen.

20.11.2020

Hei!

Kiitos vielä ihanasta tyhy-päivästä, ohjelma oli kaikin puolin onnistunut ja piristi etätöiden ikeen alla.

Uusi Sauna oli todella mukava uusi tuttavuus, jossa oli rento tunnelma ja hyvää musiikkia. Saunan jälkeen kisailu jatkui Aliaksen ja Trivialin parissa, ja meistä pidettiin hyvää huolta niin, ettei nälkä tai jano päässyt yllättämään missään vaiheessa.  Suosittelen sekä Hehkutuotantoa että Uusi Saunaa lämpimästi!

-Miia-

Helsingin kaupunki / Tontit-yksikön päällikkö

—————————

“Hej Matti,

kiitos hauskasta päivästä, positiivista palautetta on tullut 😊.

Ulrika Emmerstedt / HSY”

——————————

“Hei Matti!

Kiitos vielä eilisestä. Kaikki viihtyivät ja pientä kisahenkeäkin saatiin ilmaan.

Peppi Ilola / STUK”

Pyydä tarjous tästä tai soita 0500 447240 ja suunnitellaan teille oma Helsinki Adventure -tiimikisa!

Olemme avanneet ilmaisen Helsinki Adventures -seikkailun kaikille ulkoilusta kiinnostuneille. Voit kävellä eri teemoilla suunniteltuja reittejä ja oppia uutta Helsingin nähtävyyksistä. Katso lisää https://helsinkiadventures.fi/

Rakennusyrittäjät, insinööritoimistot, kulttuurituottajat: Haluatko esitellä omaa tuotantoa hauskalla tavalla asiakkaillesi, sidosryhmille, matkailijoille? Voimme rakentaa toiveidenne mukaisen reitin helsinkiadventures.fi -palveluun!