Järjestämme hauskat ja kaikille sopivat etäpikkujoulut koko henkilöstölle Teams- tai Zoom -ohjelman kautta. Ohjelmassa esim. taikuri Kristian Backmanin etätaikashow:n, ja loppuhuipentumana etäbingon!

Kristian on TV:stä tuttu nuori taikuri, joka on kehittänyt etätaikashown, jonka aikana myös yleisö oppii muutaman korttitempun, varaa siis korttipakka lähettyvillesi!

Hei,

Kiitos Kristian tuhannesti! Tykkäsimme tosi paljon esityksestäsi – esitys Teamsin kautta  toimi mainiosti!”

– Heidi P. – Lähitapiola (Henkilökunnan virkistyspäivä etänä).

Taikashown voi lopettaa vaikkapa aina yhtä jännittävään etäbingoon, jossa voit kokea 70- luvun bingohuumaan kun internetistä ei ollut vielä tietoakaan.

Taikashow+etäbingo kesto n 60 minuuttia.

Kuka on firman musadiggari, kenellä on urheilutietämys MM-tasoa, kuka on tiimin sanasepittäjä?

Peliboxi

PELIBOXI yhdistää työporukan hauskalla tavalla

Juontaja Minna Kullström vetää etäpikkujouluissa hauskat ja kaikille tutut kisailut
-Musavisa
-Pubivisa
-Sanaselitys

Kisailut voidaan vetää myös joukkueissa.
Peliboxin kesto 30 – 60 minuuttia 
Nyt kaikki piilotalentit esiin ja tehdään yhdessä hauskat pikkujoulut etänä!

Oispa kaljaa tai Yhtä juhlaa -opastetut kierrokset Live-lähetyksinä Ravintolamuseosta. Opastetut kierrokset sopivat pikkujoulujen teemaan mainiosti. Teams -kierrokset kestävät noin 45 minuuttia, ja opas kertoo oluen panemisesta ja alkoholin valmistuksesta alkaen 1800-luvulta, kieltolain ajasta ja nykyhistoriasta. Osallistujat saavat etukäteen listan juomista, jotka jokainen voi käydä ostamassa lähikaupasta ja nauttia opastuksen yhteydessä.

https://museot.fi/nayttelykalenteri/?nayttely_id=22817

Opastetut historiakierrokset voimme järjestää live-lähetyksenä esim. entisen Lapinlahden sairaalan rakennuksiin ja potilastarinoihin (A.Kivi, J.Sibelius jne.).

Kaupunkikierros jossa tutustutaan talvisodan suurpommitusten tuhoihin, tarinoihin ja muistomerkkeihin. Molemmat kierrokset kestävät n 90 min ja niihin mahtuu mukaan max 20 hlöä, ja muut voivat seurata kierroksia Teams:in välityksellä.

“Kiitos Matti aktiivisuudesta tapahtumamme suunnittelussa. Sinusta voisi moni ottaa mallia asiakaspalveluunsa!

Päädyin kuitenkin valitsemaan toisen palveluntarjoajan osittain hinta- ja osittain ohjelmallisista syistä. Tiimimme on turhan pieni monen yrityksen hinnoitteluun peilattuna.

Tunnelmallista joulunaikaa ja paljon hienoja tapahtumia vuodelle 2020″

Merja / Boklok

Haluatko lisätietoja tai tarjouksen? Klikkaa tästä tai soita 0500447240